ایرتاگ
خبرگذاری تلگراف ایران

12:39 | مه17 تهران

با ورود نخستین کشتی خط مستقیم خارجی تحریم بندری و دریانوردی پایان می یابد

تاریخ: 13:57, 22-07-2014.

تهران. سه شنبه 22 جولای 2014 میلادی برابر با 31  تیر 1393 هجری خورشیدی. ایرتاگ- خبرگزاری تلگراف ایران. به گزارش خبرنگار خبرگزاری،نخستین کشتی خط مستقیم لاینر خارجی خط کانتینری پس از لغو تحریم ها، در بندر شهید رجایی هرمزگان به عنوان بزرگترین بندر تجاری کشور پهلو می گیرد.
بنابر این گزارش، به گزارش ایرنا، کشتی خط کانتینری ون های  با ظرفیت شش هزار کانتینر از بندرسنگاپور عازم ایران شد.
این کشتی با 260 متر طول و 33 متر عرض، در ترمینال دوم کانتینری بندر شهید رجایی 900 کانتینر را بارگیری و 800 کانتینر را نیز تخلیه می کند.
خط کشتیرانی ون های تایوان یکی از 20 خط کشتیرانی برتر دنیاست که تا پیش از تحریم های غرب علیه جمهوری اسلامی ایران در زمینه های بیمه های دریایی، به بزرگترین بندر تجاری ایران تردد داشته است.
با از سرگیری تردد مستقیم خطوط معتبر کشتیرانی جهان در بندر شهید رجایی فاصله دستیابی به کالاها به میزان هفت روز کاهش می یابد و این امر تا حدود زیادی در کوتاه کردن دست واسطه ها و دلال ها در بازار تجارت بین المللی ایران موثر خواهد بود.
با رفع تحریم های بندری و دریانوردی، کالاها از طریق خطوط لاینر به صورت مستقیم وارد بندر شهید رجایی می شود، در حالی که پیش از این کالاها نخست به بندرهای کشورهای ترکیه، امارات، گرجستان،عمان و امارات منتقل و از آنجا با یک کشتی دیگر به ایران حمل می شد.
این تبادل مستقیم محموله ها بین 40 تا 100 دلار در هر تن هزینه تمام شده کالا را کاهش می دهد.
مسئولان هرمزگان پیش بینی کردند ورود این کشتی آغاز سریالی دنباله دار برای بازگشت خطوط کشتیرانی معتبر جهان به بندر شهید رجایی باشد زیرا خطوط کشتیرانی اورگرین، هایوندای، هانجین و کاسکو نیز طی چند ماه گذشته با برگزاری جلسات متعدد با مسئولان سازمان بندر، اعلام آمادگی کرده اند تا فعالیت خود را در این بندر از سر گیرند.
فعالیت این خطوط کشتیرانی در زمینه صادرات، واردات، ترانزیت و ترانشیپ است.
سازمان بندر و دریانوردی کشور در قالب تفاهم نامه، درخواست مکتوب و اعلام بین المللی، آمادگی بندر شهید رجایی را برای پذیرش کشتی ها اعلام کرده است.
مجتمع بندری شهید رجایی با 40 پست اسکله و در اختیار داشتن پیشرفته ترین ترمینال های کانتینری کشور، در مسیر تبدیل به بندر کانونی در عملیات جابه جایی کالاهای کانتینری، اساسی، فولادی و فرآورده های نفتی قرار گرفته است.

به اشتراک گذاشتن اخبار: