دیدار رئیس اتاق بازرگانی ایران با معاون وزیر خارجه لهستان

تاریخ: 16:14, 05-05-2015.

تهران. سه شنبه، 5 می 2015 میلادی برابر با 15 اردیبهشت 1394 هجری خورشیدی. ایرتاگ- خبرگزاری تلگراف ایران. به گزارش خبرنگار خبرگزاری، معاون آسیا، آفریقا و خاورمیانه وزیر خارجه لهستان با حضور در اتاق بازرگانی ایران با رئیس اتاق دیدار و گفتگو کرد.
بنابراین گزارش، خانم کاتاژیا کاسترچک در این دیدار گفت:‌ روابط ایران و لهستان سابقه ای بیش از 540 سال دارد که نشان از روابط تاریخی دو کشور است.
وی افزود: خوشحالیم که هم اکنون نقطه عطفی در روابط دو کشور ایجاد شده است و به ثمر رسیدن مذاکرات هسته ای می تواند اعتماد سازی متقابل را ایجاد کند و به ثبات بیشتر در منطقه منجر شود و فعالان اقتصادی دو کشور می توانند راحت تر فعالیت کنند.
خانم کاسترچک با بیان این که این شرایط برای کل منطقه مفید است گفت: ظرفیت خوبی در سرمایه گذاری و تجارت دو کشور وجود دارد که با فعالیت بیشتر صنعتگران دو کشور می توان شاهد رونق و گسترش سرمایه گذاری و حجم تجارت دو کشور بود.
وی افزود: لهستان می تواند شریک تجاری خوبی برای ایران باشد زیرا دارای بزرگترین اقتصاد در اروپای شرقی و ششمین اقتصاد در اتحادیه اروپاست.
خانم کاسترچک گفت: همچنین موسسات و نهادهای اقتصادی در بخش های مختلف داریم که می توانند با همکاران خود در ایران روابط خود را در بخش های مختلف تجارت و سرمایه گذاری از جمله حمل و نقل ، زیرساخت ها ، کشاورزی ، انرژی و فناوری های سبز گسترش دهند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز با اشاره به این که دولت ایران رویکرد متفاوتی را آغاز کرده و وارد فضای جدیدی از روابط اقتصادی با دنیا شده است گفت: به همین علت با تقاضاهای فراوانی از بیشتر کشورهای دنیا برای گفتگو و توسعه روابط اقتصادی مواجه هستیم از این رو فکر می کنم آینده اقتصاد ایران متفاوت خواهد بود.
غلامحسین شافعی با بیان این که کشورهای دوست ایران باید از این فرصت به نحو شایسته استفاده کنند، افزود: برای اجرایی شدن موافقت نامه ها میان ایران و لهستان کمک خواهیم کرد و مطمئن هستیم که این موافقت نامه ها اجرایی خواهد شد.
وی گفت: لهستان می تواند حلقه اتصال فعالیت های اقتصادی ما در اتحادیه اروپا و بخشی از روسیه، اوکراین و بلاروس باشد ضمن این که ما هم می توانیم حلقه اتصال لهستان برای فعالیت اقتصادی در آسیای مرکزی و خاورمیانه باشیم.
غلامحسین شافعی افزود: لهستان می تواند در بخش های سی ان جی، کشتی سازی، کشاورزی، ارگانیک و فناوری های محیط زیست به ایران کمک کند.
سفیر لهستان در ایران نیز در این دیدار گفت: عمده فعالیت ما با اتحادیه اروپاست و این می تواند فرصتی برای ایران به منظور ورود به اتحادیه اروپا باشد و هیچ کشوری غیر از لهستان نمی تواند این فرصت را فراهم کند.
آقای گویلو افزود: تحریم ها نباید بر روابط دو کشور تأثیر داشته باشد زیرا این فرصت ها به نفع دو کشور است.
پس از این دیدار نشست رو در روی 80 فعال اقتصادی لهستان با طرف های تجاری ایران برگزار شد.

به اشتراک گذاشتن اخبار: